2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı Ne Zaman Başlayacak

2016 – 2017 Eğitim Öğretim sezonu zamanında başlayacak mı? Okullar ne zaman açılacak? Okullar zamanında açılacak mı? gibi sorulara Başbakan Binali Yıldırım açıklama getirdi.

15 Temmuz süreci sonrasında görevden alınan öğretmen sayısının hayli fazla olması bu durumun eğitim öğretim yılı başlangıç süresini etkiler mi gibi sorulara neden olsa da Başbakan Binali Yıldırım görevden uzaklaştırılan öğretmenlerin yerine 15 bin civarında öğretmen ataması yapılacağını ve eğitimin zamanında başlayacağını belirtti.

Sonuç olarak 2016 – 2017 eğitim öğretim sezonu zamanında başlayacağını mobilsohbetodasi.net olarak buradan siz değerli öğrencilere duyurup şimdiden başarılar dileriz.