Aşk Cinayeti

Bursa’da 21 yaşındaki Şuayip Hasan Atçı, evine gidip kaçırmak istediği kız arkadaşı 18 yaşındaki Alev Karaduman’ı, karşı çıkınca tabancayla vurarak öldürdü, ardından da intihar etti.

BURSA, (DHA) – Olay, merkez Nilüfer İlçesi Üçevler Mahallesi Deste Sokak’ta meydana geldi. Şuayip Hasan Atçı, bir süre önce sosyal medyadan tanıştığı kız arkadaşı Alev Karaduman’ın evine gitti. Atçı, bu sırada babaannesiSaime Zehra Karaduman ile oturan Alev Karaduman’ı kaçırmak istedi. Alev Karaduman ile babaannesi tepki gösterince Şuayip Hasan Atçı dehşet saçtı. Saime Zehra Karaduman’ı evden çıkaran Atçı, yanında bulunan tabancayı çıkardı,

Alev Karaduman’ı öldürdü, ardından da silahı kendine doğrultup tetiği çekti.

Silah sesleri üzerine içeri giren Saime Zehra Karnaduman, torunu ile Şuayip Hasan Atçı’yı yerde kanlar içinde yatarken bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, her iki gencin de yaşamını yitirdiği belirlendi.
ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Alev Karaduman’ın, Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada çalışan annesi Semra Karaduman, olayı haber alıp eve geldi. Eşi Almanya’da çalışan tek çocuk annesi Semra Karaduman, gözyaşı döküp sinir krizi geçirdi. Semra Karaduman, ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay sonrası polise ifade veren Saime Zehra Karaduman, “Şuayip Hasan Atçı evimize geldi. Torunumu zorla götürmek istedi. Karşı çıkınca sinirlendi. ‘Ben bu kıza buradan çıkartacağım’ dedi. Ardından beni evden gönderdi. Silah seslerini duyunca eve girdiğimde gözlerime inanamadım” dedi.

ASKER FİRARİSİ

Şuayip Hasan Atçı’nın Çanakkale’de vatani görevini yaparken izne geldiği ve bir daha da birliğine dönmediği belirtildi.

Bu yıl Bilecik’te iki yıllık meslek yüksek okulunu kazanan Alev Karaduman ile Şuayip Hasan Atçı’nı cesetleri otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

: , ,