Bayram Tatili Kaza ile başladı

Bakanlar Kurulu kararıyla 9 güne çıkan Kurban Bayramı tatilinde kentler boşaldı. Aileler memleketlerine ve tatil merkezlerine akın ederken, yetkililerin tüm uyarılarına rağmen birçok noktada trafik kazaları meydana geldi.

CUMARTESİ GÜNÜ 13 KİŞİ ÖLDÜ

Kurban Bayramı talinin ilk günü olan 10 Eyül Cumartesi günü meydana gelen 21 kazada 13 kişi öldü, 79 kişi de yaralandı.

PAZAR GÜNÜ 11 KİŞİ ÖLDÜ

Bayram tatilinin ikinci günü olan 11 Eylül Pazar günü (bugün) saat 17.00’ye kadar meydana gelen 11 kazada ise 11 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.

TOPLAM 24 KİŞİ ÖLDÜ

2 günde meydana gelen 32 kazada, toplam 24 kişi ölürken, 105 kişi de yaralanmış oldu. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları, kurallara uymaları konusunda uyarmaya devam ediyor.