Fenerbahçe’de çok vicdansızlar var

Beşiktaş’ın transferin son gününde Inter’den kadrosuna kattığı milli sol bek Caner Erkin, özel açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım’ın kendisinin takıma dönemeyeceğini açıklamasına rağmen, Beşiktaş’a transferinden dolayı gördüğü tepkilere anlam veremediğini belirtti.
Inter Teknik Direktörü Frank De Boer’in kendisine ön yargılı davrandığını söyleyen Caner, Beşiktaş’ı kendisine değer veren kulüp olduğu için seçtiğini açıkladı.

Sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe ile ilgili fotoğraf ve görüntüleri silmesinde kız arkadaşı Şükran Ovalı’ya edilen küfürlerin etkili olduğunu belirten Caner, röportaj esnasında Şükran Ovalı ile evleneceğini de açıkladı.

“BENİ İSTEYEN, BANA DEĞER VEREN BEŞİKTAŞ’TI”

Milli sol bek Beşiktaş’ı tercih etmesinin sebeplerini, “Tabi ki benim kız arkadaşım Şükran Beşiktaşlı, çok koyu Beşiktaşlı. Buraya gelmemi tabi ki isterdi ama onunla hiç bir ilgisi yok. Öyle bir konuyla alakalı olamaz. Sonuçta Beşiktaş beni çok istedi ben Beşiktaş’a gelmeyi çok istedim. Onlar çok değer verdi bana. Ben de beni isteyen bana değer veren kulüpte olmak isterim her zaman. Ve oynayacağım kulübe gelmek isterim. Başkanımız beni çok istedi, Beşiktaş beni çok istedi. Ben de buraya gelmek istedim çünkü O’nlar bana çok değer veriyor. Her zaman beni isteyen kulüp her zaman birinci sıradadır ve ben de tabii ki Beşiktaş’ı birinci sıraya aldım” şeklinde açıkladı.

: Beşiktaş